Kollektion: Côte des Bar
Côte des Bar ligger i Aube-departementet, og vinproduktionen her blev for alvor organiseret i det 17. og 18. århundrede, men området blev først officielt en del af Champagne i 1927 efter intens debat. Området er præget af mere kalk og ler – ligesom i Chablis – og klimaet er lunere. Pinot Noir trives særligt godt her og giver frugtige, bløde og tilgængelige champagner. Området er i dag kendt for sine innovative små producenter og stærk fokus på håndværk og terroir.
-
Bauser, Coteaux Champenois Rouge, 2020
Forhandler:Champagne BauserNormalpris 348,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 348,00 DKK -
Bauser, Cuvée Brut Rosé, NV
Forhandler:Champagne BauserNormalpris 448,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 448,00 DKK -
Bauser, Cuvée Pur Meunier, 2022
Forhandler:Champagne BauserNormalpris 578,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 578,00 DKK -
Bauser, Cuvée L'intense Rosé, 2019
Forhandler:Champagne BauserNormalpris 648,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 648,00 DKKUdsolgt -
Bauser, Cuvée Grande Réserve, 2019
Forhandler:Champagne BauserNormalpris 498,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 498,00 DKK -
Bauser, Cuvée Brut Premiére, NV
Forhandler:Champagne BauserNormalpris 398,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 398,00 DKK
3 Hurtige om Côte des Bar
-
Hvad adskiller Côte des Bar fra resten af Champagne-regionen?
Området har et mere kontinentalt klima og kalkholdig lerjord, hvilket giver fyldige, frugtdrevne champagner – ofte med høj andel af Pinot Noir.
-
Hvilke druer dominerer i Côte des Bar?
Pinot Noir er klart dominerende, men området er også kendt for at bevare og genoplive sjældne sorter som Arbane og Petit Meslier.
-
Hvorfor vinder Côte des Bar stigende anerkendelse?
Fordi mange små, uafhængige producenter fokuserer på terroir-drevne vine og håndværk, hvilket har tiltrukket stor opmærksomhed fra champagneelskere verden over.





